Asiantuntijapalvelut

Tarjoamme sähköalan asiantuntijapalveluja sähkölaitteistojen haltijoille, viranomaisille ja vakuutusyhtiöille. Asiantuntijuuden perusta on laadukkaassa koulutuksessa, vankassa
työkokemuksessa ja valmiudessa oppia jatkuvasti uutta. Uutta oppimalla sekä palveluidemme jatkuvalla kehittämisellä pyrimme olemaan alamme parhaimpia asiantuntijoita niissä palveluissa, joita tarjoamme. Tekniikan kehittyessä sähkölaitteet ja -laitteistot muuttuvat yhä monimutkaisimmiksi ja monet tämän päivän sähkötekniset kysymykset vaativat tekniikan laaja-alaista tuntemusta.

Mikäli tarvitsette sähköalan asiantuntijapalveluita, ottakaa rohkeasti yhteyttä meihin, niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

Lisätiedot:
Iecon Oy
Markus Saukko
Valtuutettu tarkastaja VTS 226
050 447 7790
markus.saukko@iecon.fi

 

 

Palveluvalikoima

Palonsyyntutkinta

Meidän erityisosaamisalueenamme on sähköisten palonsyiden tutkiminen. Sähköpalotutkijamme on saanut Tampereen poliisiammattikorkeakoulun järjestämän palonsyyntutkintaan liittyvän erikoiskoulutuksen (Tuhotyörikosten tutkintakurssi).

Tyypillisiä tutkimuskohteita ovat rakennuksien palaneet sähkölaitteet tai -laitteistojen osat kuten sähkökeskukset, kaapelit tai kojeet. Palonsyyntutkintapalvelu sisältää palonäytteiden teknisen tutkimuksen sekä selvityksen siitä, että löytyykö tutkitusta näytteestä sellaista paloa edeltävää vikatilaa, joka selittäisi palon syttymisen.  Toimimme riippumattomana ja puolueettomana palonsyyntutkintaa ja paloteknisiä tutkimuksia tarjoavana palveluntuottajana. Laboratoriopalveluidemme laadunhallinta perustuu standardiin SFS-EN ISO/IEC 17025.

Lisätiedot:
Markus Saukko
Sähköpalotutkija
Puh. 050 447 7790
markus.saukko@iecon.fi

 

Koulutuspalvelut

Tarjoamme sähköturvallisuuteen, sähköpaloihin ja riskienhallintaan liittyviä koulutuspalveluja eri tahoille joiden täytyy työssään huomioida erityisesti sähköturvallisuusasiat. Olemme kouluttaneet sähköalan ammattihenkilöitä ja olleet mukana luennoimassa eri seminaareissa riskienhallinnasta, sähköpaloista ja räjähdysvaarallisten tilojen turvallisuusriskeistä.

Mikäli tarvitsette laadukasta ja käytännön läheistä koulutusta niin ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin räätälöidään tarpeisiinne sopiva koulutus.

Koulutustarjonta:

Lisätiedot:
Markus Saukko
Sähköturvallisuuskouluttaja
Puh. 050 447 7790
markus.saukko@iecon.fi